Inköpskoordinator till Affärsområdet Heminredning

Upplands Väsby
Ansök senast 2021-12-04

Vi söker nu en Inköpskoordinator till Heminredning till vårt huvudkontor i Upplands Väsby. Rusta befinner sig i en stark tillväxtfas och som en del av vår centrala inköpsverksamhet är du med och stärker upp teamet och är med och driver utvecklingen framåt.

 

Din roll som inköpskoordinator

Som inköpskoordinator är du spindeln i nätet och sköter den administrativa delen av inköpsprocessen på avdelningen. Du kommer att arbeta brett med allt ifrån artikelvård, kundfrågor och marknadsaktiviteter. Du arbetar med olika avdelningar samt våra inköpskontor i Asien och får på så vis chansen att vara med och påverka många delar inom Rustas verksamhet. Du rapporterar till Kategorichef för Heminredning.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

-     Kampanjadministration

-     Sköta administration och vård av artiklar och sortiment

-     Huvudkontakt mot Store Support

 

Du kommer axla en nyckelroll som präglas av högt tempo i ett arbetslag med stark teamkänsla.

 

Din profil

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom inköp, marknad eller ekonomi. Sannolikt har du några års erfarenhet av arbete från detaljhandeln. Vidare har du god förmåga att kommunicera både på svenska och på engelska samt goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel.

 

För att trivas i rollen som Inköpskoordinator bör du brinna för administrativa arbetsuppgifter och analys av siffror samtidigt som du är utåtriktad, initiativtagande och kommersiellt driven. Du stimuleras av att ha många bollar i luften samtidigt och lyckas hantera allt från leverantörskontakter till inköpsprocesser.

 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann med detaljer, tycker om ordning och reda samt har affärssinne. Vi tror även att du är prestigelös och har lätt att skapa nya kontakter internt såväl som externt.

 

Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som vägledning i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med värderingarna.

 

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten och känner att ovanstående stämmer in på dig? – Ansök med ditt CV och ett personligt brev. Sök gärna redan idag då ansökningar kommer att hanteras löpande. Vid frågor kontakta Pia Gunmar pia.gunmar@rusta.com

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Pia Gunmar

pia.gunmar@rusta.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %