Assisterande projektledare till Global Build Up Team

Sverige
Ansök senast 2021-12-01

Bli en del av Rusta Global Build Up Team!

Rusta fortsätter att växa och som en del av Rusta Global Build Up Team kommer du att vara en viktig del i Rustas fortsatta expansion i alla de länder vi öppnar varuhus i. Under Rustas kommande verksamhetsår kommer vi att genomföra ca 50 projekt. Det kan vara nya varuhus eller ombyggnationer av befintliga varuhus. Vi söker dig som brinner för detaljhandel och som har ambitionen att fortsätta utvecklas med oss!

Assisterande Projektledare Varuhusuppbyggnad/Säljare varuhus 100%

Din roll är att vara med och genomföra uppbyggnadsprojekt i enlighet med Rustas koncept, varuhusritningar och säljlösningar. Du arbetar brett med alla förekommande arbetsuppgifter; ansvar för delar av projektets genomförande, bygga inredning, bygga upp en avdelning enl. säljlösning, måla m.m.. Du arbetar på alla marknader som Rusta har varuhus.

En viktig del av din roll är att arbeta med och utbilda varuhusets personal, så att ni tillsammans genomför projektet på bästa möjliga sätt utifrån projektplanen.

Arbetet innebär att du kommer arbeta i olika varuhus i de länder som Rusta har varuhus i, du måste ha möjlighet att vara borta hemifrån i perioder om 4 – 10 dagar.

Vi söker dig som brinner för detaljhandel och som har ambitionen att utvecklas med oss på Rusta!

Arbetsuppgifter

·      Att bygga ett kommersiellt varuhus enligt vårt koncept

·      Genomföra varuhusets uppbyggnad i enlighet med projektplanen

·      Utbildning av varuhusmedarbetare

I perioderna mellan våra uppbyggnadsprojekt är du i ditt hemmavaruhus/region och arbetar som säljare, detta gör du i perioden maj – juni och november – december.

Är du den vi söker

Du är positiv & har erfarenhet att arbeta på Rusta, kan bygga efter säljlösningar och skriva skyltar i Shoppa, du är ödmjuk, har en god samarbetsförmåga och du både kan och vill lära andra.

Du kommer att arbeta i olika varuhus i alla de länder som Rusta har varuhus. Du kan uttrycka dig bra i tal och skrift på svenska och engelska.

Raka puckar, högt i tak och ett glatt humör ska vara självklart för dig som Rustamedarbetare liksom att du har en vilja att arbeta hårt när det krävs. Du har B- körkort då tjänsten kräver att du kan köra bil i både Sverige och utomlands.

I din roll som Assisterande projektledare får du ett ansvarstillägg utöver ordinarie lön och när du arbetar i ”Build-Up team” utgår traktamenten enl. Skatteverkets bestämmelser.

Mer information

Har du frågor om tjänsten och arbetsuppgifterna kontakta vår S:r Projektledare Rose-Marie Eriksen 070-166 48 29.

Sätt igång och ansök!

Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Välkommen att registrera CV och personligt brev!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %