Nu söker vi Lagerarbetare till Sommarvikariat!

Norrköping
Ansök senast 2022-02-25

Rusta AB

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.

Rustas centrallager i Norrköping är en modern arbetsplats med ergonomi och arbetsglädje i fokus. Idag jobbar cirka 350 medarbetare här. Inför sommaren behöver vi stärka upp med ett stort antal nya engagerade medarbetare till sommarvikariat på alla våra avdelningar när vår ordinarie personal är på semester. Vi söker personal både till dagtid och kvällstid, våra arbetstider är antingen dagtid mellan kl. 05.30-14.30, kl. 07-16 eller kvällstid kl. 14.30-23.30. Vårt behov varierar med start antingen i början på mars eller i början på juni till slutet av augusti.

Din profil:

Vi söker dig som är en glad person, som bidrar till en trevlig stämning på jobbet och som gillar att ta ansvar! Vidare ser vi att du som söker:

 • Är 18 år fyllda eller fyllt 18 år till första arbetsdagen.
 • Helst har truckkort A, gärna ytterligare behörighet för B-truck
 • Det är meriterande om du har erfarenhet från lagerverksamhet och Voice Pick.
 • Goda kunskaper i svenska i tal och läsförståelse.
 • Gärna har B-körkort då kollektivtrafik trafikerar vår arbetsplats under begränsade tider mellan kl. 6-17.

Till vår sommarrekrytering arbetar vi med två olika urval. Vi kommer ha möjlighet att erbjuda truckkortsutbildning inför anställningen till en begränsad del av de som erbjuds anställning hos oss. För de medarbetare som utbildas i truckkort av Rusta kommer dina personliga egenskaper att spela störst roll. Då vi vill öka mångfalden på vårt lager ser vi gärna kvinnliga sökanden i denna rekrytering.

Ansökan och kontakt

Låter det här som en tjänst för dig? Vad roligt, passa på att söka redan idag genom att bifoga CV och personligt brev på vår hemsida www.rusta.com. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i den här rekryteringen.

I den här tjänsten ingår ett personlighetstest som en del av urvalet.

När man har skickat in en ansökan får man en länk skickad till sin mejl, klicka på länken och följ instruktionerna för att genomföra personlighetstestet. Titta även i mailkorgens skräppostfilter om man inte hittar länken. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet och ser till att alla sökande bedöms på rätt sätt. Testet tar ca. 15 minuter att fylla i. Kom ihåg att svara på testet för att gå vidare i rekryteringsprocessen.

Tjänsterna är vikariat på heltid med lön och OB-tillägg enligt kollektivavtalet för lager och e-handel.

Sista ansökningsdag 25 februari.

 

 

 

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %