Vikarierade lagermedarbetare till Rustas centrallager

Norrköping
Ansök senast: 2022-05-22

Vi behöver nya lagermedarbetare! (Vikariat)

Rustas centrallager i Norrköping är en modern arbetsplats med ergonomi och arbetsglädje i fokus. Idag jobbar cirka 450 medarbetare här. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och söker därför ett stort antal nya engagerade medarbetare!


Din Roll

När du jobbar som lagermedarbetare på Rusta kommer du bland annat jobba med: 

 • orderplock med hjälp av Pick by Voice, inlastning, utlastning, lagervård och kvalitetsuppgifter.
 • godsmottagning - kontroll och inräkning av inkommande gods, lossning av bilar.
 • miljögruppen - lastning och lossning av bilar, hantering av städmaskin, sortering av pall, tömning av miljöcontainer.
 • logistikhantering inklusive inventeringar enligt Rustas rutiner.
 • service - infackning, omflytt och helpallsplock.
 • söka information och kunskap som stärker och utvecklar dig i din yrkes- och arbetsroll 

För oss är det av yttersta vikt att Rusta DC Norrköping är en säker arbetsplats. Som en del av det arbetet genomför vi slumpmässiga alkohol- och drogtester på arbetsplatsen. Vi har också ett aktivt arbete mot kränkande särbehandling.


Din profil

Vi söker dig som:

 • har gymnasiekompetens eller motsvarande erfarenhet.
 • helst truckkort A.
 • är en glad person som gillar att ta ansvar.
 • det är meriterande om du har erfarenhet från lagerverksamhet och Pick by Voice.

För att smidigt kunna ta dig till oss är det bra om du har körkort B. Kollektivtrafik trafikerar vår arbetsplats begränsade tider mellan vardagar kl. 07-16.

 

Olikheter skapar möjligheter och mångfald är en tillgång för oss, det är en förutsättning för vår fortsatta utveckling. I och med det ser vi gärna kvinnliga sökanden i denna rekrytering för att öka mångfalden på vår arbetsplats.

För att trivas hos oss ser vi att du klarar av snabb kommunikation och tycker om att utmana dig själv. Du tycker om att samarbeta och bidra till en god stämning bland kollegor. Vidare kan arbetet på lagret vara tungt och innebära en del repetitiva arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är bra på att hålla deadlines och att du själv tar ansvar för att leverera enligt våra dagliga mål.

 

Våra värderingar  

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.


Ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Vad roligt, passa på att söka redan idag genom att bifoga CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i den här rekryteringen.

I den här tjänsten använder vi ett personlighetstest som en del av urvalet. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet och ser till att alla sökande bedöms på rätt sätt. Testet tar ca. 15 minuter att fylla i. När du har skickat in din ansökan får du en testlänk via mail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ermin Ergul, på telefonnummer 0701-66 14 03 alternativt ermin.ergul@rusta.com

Sista ansökningsdag är den 20 maj. Välkommen med din ansökan!


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 160 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på våra produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle.

Kontaktperson

Melanie Mårdh

melanie.mardh@rusta.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %