Finsktalande Fastighetsansvarig konstruktion (varuhus)

Upplands Väsby
Ansök senast: 2022-05-19

Fastighetsansvarig konstruktion

Ta chansen att få en internationell roll i ett spännande och expansivt företag.

Om rollen

Rustas fortsätter att växa och söker ytterligare en Fastighetsansvarig konstruktion (Finsk talande) som arbetar med uppföljning av lokalanpassning av våra nya varuhus enligt våra hyresavtal/tekniska beskrivningar, tar in offerter/följer upp mindre ombyggnationer i våra varuhus, ansvarig för några av våra större leverantörer exempelvis fasadskyltar eller avfallsutrustning och har löpande interna & externa kontakter med exempelvis varuhus, fastighetsägare, leverantörer, entreprenörer och hantverkare.

Rusta befinner sig i en stark tillväxtfas och som en del av vår centrala verksamhet är du med och stärker upp vår fastighetsavdelning och driver utvecklingen framåt. RUSTA erbjuder en spännande och utmanande roll, där du kommer att arbeta i vårt fastighetsteam i följande länder, Sverige, Finland, Norge och Tyskland där vi har varuhus i dag.

I rollen ingår det att löpande följa upp och bevaka utvecklingen av fastigheter inom detaljhandeln och utifrån detta utveckla våra processer och dokumentation tillsammans med teamet. I rollen ingår regelbundna resor inom Norden och Tyskland med övernattning.

 

Bli en del av Rusta!

Rusta värdesätter och värnar om sina medarbetare. Här börjar du inte bara på ett nytt företag, utan välkomnas till en familj där vi hjälps åt och tar hand om varandra. Här får man en chans att växa och utvecklas i en miljö där du kan vara dig själv och där mångfalden är vår styrka.

Vem vi tror att du är

För att axla rollen som Fastighetsansvarig konstruktion ser vi gärna att du har fem års relevant arbetslivserfarenhet inom fastighet/projektledning. Du är intresserad av fastigheter/byggnation och kunskaper om bygglov, CAD eller el/data är meriterande.

Som person tror vi att du har ett eget driv, är prestigelös och har lätt att skapa nya kontakter internt såväl som externt. Hos Rusta får du möjligheten att lära dig nya saker och utvecklas i en stimulerande och rörlig arbetsmiljö. Du gillar att träffa människor, har förmåga att lära dig nya saker och anpassa dig i nya miljöer. Vidare är du självständig, handlingskraftig och tydlig i din kommunikation såväl på svenska, finska som engelska.


Övrig information

Tjänsten är placerad på Rustas huvudkontor i Upplands Väsby och du rapporterar till Head of Store Build-up & Security.

Tjänsten är en fast tjänst med provanställning på sex månader. Konkurrenskraftig månadslön via kollektivavtal samt tillkommande goda förmåner ingår. Tjänsten är heltid och tillträds enligt överenskommelse under hösten 2022.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så därför rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan nu.


Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %