Fastighetsansvarig drift (varuhus)

Upplands Väsby
Ansök senast: 2022-05-19

Fastighetsansvarig drift

Ta chansen att få en internationell roll i ett spännande och expansivt företag.

Om rollen

Rustas fortsätter att växa och söker ytterligare en Fastighetsansvarig drift som arbetar med frågor rörande fastighetsunderhåll / drift i våra varuhus. Du arbetar med stöd av vårt FM system, tar in offerter/följer upp reparationer i våra varuhus, ansvarig för några av våra leverantörer exempelvis för automatdörrar eller komprimatorer och har löpande interna & externa kontakter med exempelvis varuhus, fastighetsskötare, leverantörer och hantverkare.

Rusta befinner sig i en stark tillväxtfas och som en del av vår centrala verksamhet är du med och stärker upp vår fastighetsavdelning och driver utvecklingen framåt. RUSTA erbjuder en spännande och utmanande roll, där du kommer att arbeta i vårt fastighetsteam i följande länder, Sverige, Finland, Norge och Tyskland där vi har varuhus i dag.

I rollen pågår det att löpande följa upp och bevaka vårt FM arbete och i rollen kan resor förekomma inom Norden och Tyskland med övernattning.

 

Bli en del av Rusta!

Rusta värdesätter och värnar om sina medarbetare. Här börjar du inte bara på ett nytt företag, utan välkomnas till en familj där vi hjälps åt och tar hand om varandra. Här får man en chans att växa och utvecklas i en miljö där du kan vara dig själv och där mångfalden är vår styrka.

Vem vi tror att du är

För att axla rollen som Fastighetsansvarig drift ser vi gärna att du har fem års relevant arbetslivserfarenhet inom fastighetsskötsel/projektledning eller motsvarande. Du är intresserad av fastigheter/byggnation och har kunskaper om fastighetstjänster, EL/Data och offerter.

Som person tror vi att du har ett eget driv, är prestigelös och har lätt att skapa nya kontakter internt såväl som externt. Hos Rusta får du möjligheten att lära dig nya saker och utvecklas i en stimulerande och rörlig arbetsmiljö. Du gillar att träffa människor, har förmåga att lära dig nya saker och anpassa dig i nya miljöer. Vidare är du självständig, handlingskraftig och tydlig i din kommunikation såväl på svenska, tyska som engelska.

Övrig information

Tjänsten är placerad på Rustas huvudkontor i Upplands Väsby och du rapporterar till och rapporterar till Head of Store Build-up & Security.

Tjänsten är en fast tjänst med provanställning på sex månader. Konkurrenskraftig månadslön via kollektivavtal samt tillkommande goda förmåner ingår. Tjänsten är heltid och tillträds enligt överenskommelse under hösten 2022.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så därför rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan nu.


Kontaktperson

Tobias Mattsson

tobias.mattsson@rusta.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %