Rusta söker en Kvalitetsansvarig Kemiska produkter

Stockholm
Ansök senast: 2022-08-21

Vill du jobba på ett internationellt bolag där du har stora karriärmöjligheter och får utvecklas tillsammans med dina kollegor? Nu söker vi en duktig kemist, som vill bli en del av vårt framgångsrika team. Vi erbjuder dig möjlighet att vara med och säkerställa och vidareutveckla produkterna inom ett av branschens mest snabbväxande företag. Vi söker dig med stort intresse för sortimentsutveckling och kvalitetskontroll. Du kommer att axla en nyckelroll i Rustas utveckling som präglas av eget ansvar, omväxlande utmaningar och möjligheter att påverka ditt arbete!

Din roll

Som Kvalitetsansvarig Kemiska produkter tar du fram säkra och hållbara produkter från fabrik till kund. Arbetet sker målmedvetet för att förbättra kundnöjdheten och sänka kostnaderna där du driver ett proaktivt kvalitetsarbete i med fokus på ”rätt från början”, standardisering och effektivitet. Rusta har höga ambitioner och vill leda omställningen till ett mer hållbart sortiment. Vi strävar efter att minska mängden skadliga kemikalier och öka andelen förnyelsebara material. Att utveckla och implementera produktspecifikationer ingår. Du kommer handgripligen att utveckla och kvalitetssäkra nya och befintliga produkter.

Som Kvalitetsansvarig Kemiska produkter deltar du även i utvecklingen av Rustas egna varumärken, i nära samarbete med produktcheferna på Sortiment. Du kommer att engageras i hantering och kvalitetssäkring av diverse material för marknadsföring, utbildning och information, riktat till kunder och till medarbetare. Dessutom är du delaktig i kundärenden och reklamationer, granskning av säkerhetsdatablad samt myndighetskontakter och rapportering i de länder där vi verkar för hela Rustas sortiment.

Det blir också ditt ansvar att följa och bevaka utvecklingen inom området för kemiska produkter för hela företaget och initiera aktiviteter efter behov som du själv är med och leder. Du rapporterar till Kvalitets- och hållbarhetschefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har dokumenterad akademisk bakgrund inom kemi, alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av kvalitetsutveckling inom produktområden som berör hygienartiklar, kosmetik, kosttillskott och rengöring. Djupare kunskaper inom de regelverk som omfattar kemikalier, kosmetik, rengöring, europeiska lagar och direktiv såsom RoHS 2 och REACH är meriterande.

Vi söker en person med gedigen teknisk kompetens och organisationsförmåga, egenskaper som kännetecknar dig: Du gillar att träffa människor, har förmåga att lära dig nya saker och anpassa dig i nya miljöer. Vidare är du självständig, handlingskraftig och tydlig i din kommunikation såväl på svenska som engelska.

Som person tror vi att du är initiativrik, öppen och ansvarstagande. Du har förmågan att skapa struktur i ditt arbete. För att trivas på Rusta är det viktigt att du har ett positivt sätt samt är öppen för nya utmaningar och kontakter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har lätt för att samarbeta med andra, är serviceorienterad och har en god kommunikativ förmåga. Du gillar att ta egna initiativ och tycker det är lockande att utreda komplexa frågeställningar och söka fram relevant information inom området.

Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Sätt igång och ansök!

Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, dock senast den 21/8 2022. Notera att vi börjar jobba med denna rekryteringsprocess fören vecka 33. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina via mail: viktoria.shakalina@weselect.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 180 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Kontaktperson

Viktoria Shakalina

viktoria.shakalina@weselect.com

0730735371

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %