Varuhuschef till Rusta Enköping

Enköping
Ansök senast: 2022-08-24

Vi söker en Varuhuschef till Rusta Enköping

Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi söker som vår nya varuhuschef. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på 6 månader. Din viktigaste uppgift blir att varje dag presentera ett välskött och tilltalande varuhus med tolv positiva och hjälpsamma medarbetare. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss! Idag har vi har en vakans som Varuhuschef för Rusta Enköping.

Din roll som Varuhuschef

Som varuhuschef ansvarar du för den dagliga driften och inspirerar dina medarbetare till att ta eget ansvar. Du vill ständigt utveckla försäljningen och du vet att god lönsamhet är en förutsättning för ditt varuhus. För dig är kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus självklara hörnpelare i varuhusdriften.

Ditt ansvar som Varuhuschef:

 • att uppnå försäljnings- och resultatmål i varuhuset – du ansvarar för effektivisering av kostnader och nyckeltal, optimering av omsättning och lönsamhet samt budgetering
 • personalansvar för alla medarbetare i varuhuset, från rekrytering och introduktion till utveckling och avslut
 • att säkerställa och genomföra koncept samt förankra och genomdriva centralt fattade beslut

Din Profil

Framför allt är du en person som trivs med ett högt tempo och som är trygg med att fatta beslut. Du är kommunikativ och närvarande i ditt ledarskap. Att engagera och utveckla dina medarbetare är något av det bästa du vet. Dina ambitioner är höga och du gillar att arbeta hårt. Raka puckar och ett glatt humör är självklart för dig. Dessutom har du:

 • flera års erfarenhet från ledande befattning inom handel, med personal- och budgetansvar
 • kunskaper i arbetsrätt och arbetsmiljöarbete
 • erfarenhet av försäljningsverksamhet, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer
 • lätt för att få med dig gruppen

Om du inspireras av att jobba i en föränderlig miljö där flexibilitet är en nyckel, då kommer du att trivas hos oss!

Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som ledstjärna i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med våra värderingar. 

Sätt igång och ansök!

Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna kommer att behandlas från och med v.33. Välkommen att registrera CV och personligt brev!

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 160 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på våra produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle.

Kontaktperson

Viktoria Shakalina

viktoria.shakalina@weselect.com

0730735371

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %