Gruppchef till Rustas Centrallager, Service kväll

Norrköping
Ansök senast: 2023-12-03

Vi söker driven gruppchef!


Är du en kommunikativ ledare som brinner för att skapa de bästa förutsättningarna för dina medarbetare? Är du en problemlösare som hela tiden arbetar för att uppnå mål tillsammans med ditt team? Passa då på att söka tjänsten som Gruppchef till Rusta i Norrköping!


Din roll


Navet i Rustas distributionskedja är vårt centrallager i Norrköping, även kallat Rusta DC (Distributionscentral) där vi är ca 450 medarbetare. Här får du arbeta i en av Sveriges modernaste lagerverksamheter med fräscha lokaler och en utvecklande arbetsplats.

I rollen som gruppchef på Rusta ansvarar du för att leda och engagera dina medarbetare samt skapa förutsättningar för dem att nå goda resultat. Ditt huvudsakliga fokusområde är driftsrelaterad planering, arbetsledning och personalansvar för cirka 20 personer. Detta innebär även bland annat bemanningsplanering, arbetsmiljö- och säkerhetsansvar, kompetensutveckling och medarbetar- och lönesamtal. Delaktig i rekrytering, utveckla och förbättra din avdelning och arbeta med LEAN och ständiga förbättringar dagligen tillsammans med oss på Rusta.

Du utvecklar ett optimalt flöde av inkommande och utgående gods från avdelningen till de övriga avdelningarna i rätt tid, med rätt kvalitet, i beställd kvantitet, till bästa möjliga totalkostnad samt överenskomna servicenivåer.

Du ser till att medarbetarna trivs på arbetsplatsen och har rätt förutsättningar för att kunna utföra ett bra jobb. Du ansvarar även för att lagar, policys, regler och bestämmelser följs inom hela lagerfunktionen. Du kan även förväntas ingå i projekt där du ska bidra med din tid, engagemang och expertis för att föra Rusta framåt och utveckla delar av vår verksamhet tillsammans med oss.

Din profil


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av personalansvar i en roll som gruppchef eller motsvarande, företrädesvis från drift/produktion eller lager. Du har erfarenhet av arbetsledning, att hålla medarbetar- och lönesamtal samt arbetsmiljöuppgifter. Det är meriterande om du har kunskap om logistik, lagerhantering och WMS-system. LEAN Du har gymnasiekompetens och grundläggande kunskaper/erfarenhet i ekonomi & uppföljning och är van att arbeta i MS Office.


Vi lägger stor vikt vid din personliga mognad i en arbetsgivarroll och din förmåga att se helheter, samarbeta och föregå med gott exempel. Du är en flexibel person som trivs med att leda och ta beslut i högt tempo samt har lätt att skapa goda relationer. Genom din prestigelöshet, ditt engagemang och coachande ledarskap får du människor att växa och utvecklas.

Du ska vara en förebild för dina medarbetare, se möjligheter och lösningar, vara en god lyssnare, ett bollplank och en god kommunikatör. Du är strukturerad och har vana från förbättringsarbeten och tycker att det är roligt och utmanande att driva/delta i projekt. Olikheter skapar möjligheter och mångfald är en tillgång och en förutsättning för vår fortsatta utveckling. Därför ser vi gärna kvinnliga sökande i denna rekrytering.


Våra värderingar  


Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet. 


Sätt igång och ansök!  


Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Arbetstiderna är förlagda till vardagar och vissa söndagar med ett varierande schema kl. 12-23,14-23 och vissa lediga fredagar och måndagar för att få en längre ledighet vissa veckor. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Låter detta intressant och som en tjänst för dig?

Bra! Sök tjänsten redan idag. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i den här rekryteringen.

Som en del av rekryteringsprocessen för tjänsten genomför vi en bakgrundskontroll innan extern anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Susanne Werthén på mejladress: Susanne.Werthen@rusta.com


Sista ansökningsdag är 2023-12-03


Välkommen med din ansökan!


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 200 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på våra produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle. Våra värdeord är Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %