Inköpskoordinator till Rusta

Upplands Väsby
Ansök senast 2020-08-08

Är du en strukturerad, kvalitetsmedveten och lösningsorienterad person som letar efter en spännande och utmanande administrativ roll som inköpskoordinator? Har du dessutom något års erfarenhet av retail- eller detaljhandeln? Då har vi tjänsten för dig!

 

Om tjänsten

Rusta befinner sig i en stark tillväxtfas och söker nu efter en Inköpskoordinator för Store Interior & Supplies som stärker upp teamet och är med och driver utvecklingen framåt. Som inköpskoordinator är du spindeln i nätet och sköter den administrativa delen av inköpsprocessen på avdelningen. Du kommer att arbeta brett med allt ifrån artikelvård till leverantörskontakter och orderläggning till varuhusen. Som Inköpskoordinator kommer du tillhöra ett team om 2 personer men samarbeta mycket med olika avdelningar och får på så vis chansen att vara med och påverka många delar inom Rustas verksamhet. Du rapporterar till Head of Store Build-Up & Security.


Vidare kommer du arbeta med att:

 • Sköta administration och vård av artikellistor/förbrukningssortiment.
 • Koordinera inköpsfrågor internt mellan olika avdelningar/leverantörer i Sverige och i utlandet.
 • Huvudkontakt mot Store Support.
 • Bistå andra avdelningar i projektarbete
 • Andra ad-hoc relaterade arbetsuppgifter.

 

Din profil

För att lyckas i rollen bör du brinna för administrativa arbetsuppgifter och analys av siffror samtidigt som du är utåtriktad, initiativtagande och kommersiellt driven. Du stimuleras av att ha många bollar i luften samtidigt och lyckas hantera allt från leverantörskontakter till inköpsprocesser. Du är noggrann, detaljorienterad och har ett affärssinne. Du är även prestigelös, serviceminded och ha lätt att skapa nya kontakter internt såväl som externt.


Vi ser det som krav att du har:

 •  Eftergymnasial utbildning inom inköp, marknad, ekonomi eller motsvarande kunskaper.
 •  Erfarenhet utav att arbeta i en liknande roll, meriterande om det är inom detaljhandeln.
 •  Goda kunskaper i MS Office
 •  God förmåga att kommunicera i tal och skrift både på svenska och på engelska.


Ansökan

Är du den rätta för oss och Rusta rätt arbetsgivare med rätt värderingar för dig? Då rekommenderar vi att skicka in ditt CV så snart som möjligt då urval sker löpande. I och med GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl eller brev.


Om Rusta

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 160 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på våra produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle.


Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Kontaktperson

Louise Eriksson Hellstrand

louise.eriksson-hellstrand@novare.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %