Rustas centrallager söker en medarbetare till kvalitetsavdelningen

Norrköping
Ansök senast 2021-01-31

Vi behöver förstärkning till vårt kvalitetsteam!

Rustas centrallager i Norrköping är en modern arbetsplats med ergonomi och arbetsglädje i fokus, idag arbetar ca 350 medarbetare här. Just nu har vi en ledig tjänst på vår kvalitetsavdelning. Det gäller en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning och arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan kl. 7-16.

Din Roll

På kvalitetsavdelningen spelar du en viktig roll i Rustas strävan i att våra produkter ska vara säkra, hållbara och fullt fungerande innan de skickas från lagret till varuhus. I tjänsten kommer du att arbeta med produktkontroller på inkommande gods, vilket innebär att du monterar ihop olika typer av produkter och genomför olika typer av kvalitetskontroller.

Brister och förbättringar dokumenteras och rapporteras till kollegor på våra kontor i Stockholm och Asien. Rapporteringen sker på engelska och du kommer främst att arbeta i Excel, men även i vårt lagerhanteringssystem Epix.


Din profil

Vi söker dig som har truckkort, minst A behörighet och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser att du har god generell datorvana samt vana av att arbeta i Excel. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter av kvalitetskontroller samt om du har erfarenhet av att ha jobbat i Epix eller något annat WMS-system.

Du är van att prioritera och strukturera upp ditt arbete, det är viktigt att du är bra på att hålla deadlines och att du själv tar ansvar för att leverera enligt våra dagliga mål. 

Arbetet på lagret kan upplevas som fysiskt krävande i och med att vi går och står mycket, monterar ihop stora produkter som exempelvis studsmattor och trädgårdsmöbler, samt att repetitiva arbetsuppgifter förekommer. Det är därför viktigt för oss att du är i god fysisk form och tar ansvar för din hälsa.

Våra värderingar  

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Vad roligt, passa på att söka redan idag genom att bifoga CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i den här rekryteringen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med arbetstider vardagar mellan kl. 07-16. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Ljung, gruppchef kvalitetsavdelningen på caroline.ljung@rusta.com.

I den här tjänsten använder vi ett personlighetstest som en del av urvalet. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet och ser till att alla sökande bedöms på rätt sätt. Testet tar ca. 15 minuter att fylla i. När du har skickat in din ansökan får du en testlänk via mail.

Sista ansökningsdatum för tjänsten är den 31 januari 2021. 

Kontaktperson

Caroline Ljung

caroline.ljung@rusta.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %