Kampanjadministratör

Upplands Väsby
Ansök senast 2021-01-21

Kampanjadministratör

Har du en bakgrund inom marknad och vill utvecklas vidare i en roll som kampanjadministratör? Är du analytisk och besitter en god administrativ vana? Då har vi tjänsten för dig!

Rusta är en framgångsrik detaljhandelskedja sedan 1986 som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Företaget har idag 100 varuhus i Sverige, 36 i Norge, 28 i Finland samt 4 i Tyskland. Företagets affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. Vi har idag över 3 000 anställda och huvudkontor i Upplands Väsby. Till Rustas huvudkontor söker vi nu efter en kampanjadministratör på heltid med start omgående som kommer att arbeta med de administrativa delarna i kampanjprocessen.

I rollen som kampanjadministratör är du en viktig del av Rustas marknadsavdelning och ingår i ett inhouse team där du arbetar i samarbete med en kampanjplanerare och en senior kampanjadministratör. I tjänsten rapporterar du till Inhouse chefen. Rollen är koordinerande och dina arbetsuppgifter innebär även uppsökande information, analys av data och kampanjuppföljningar. Dina ansvarsområden består av följande ansvarsområden:

- Skapa och underhålla kampanjer i affärssystem

- Artikelvård

- Kampanjplanering och uppföljning

- Agera stöd till andra delar av organisationen, b.la. DR- teamet

Tjänsten beräknas starta omgående och är ett vikariat som löper tom juni 2021 med chans till förlängning. Om du redan arbetar på Rusta idag uppger du det i din ansökan. För övriga sökande kan anställningen ske via konsultuppdrag där du är anställd hos StudentConsulting och arbetar hos Rusta i Upplands Väsby. För denna tjänst tillämpas vanliga kontorstider mellan 08.00 – 17.00 med flex. Vid frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rania Yousef, rania.yousef@studentconsulting.com. Vid uppstart ges en introduktion.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot marknadsföring alternativt att du besitter relevant arbetslivserfarenhet inom området. Har du tidigare erfarenhet av kampanjarbete inom retail- och detaljhandeln är detta meriterande för tjänsten.

För att passa in i rollen som kampanjadministratör har du en god administrativ vana och trivs att arbeta analyserande i olika system. Vidare ser vi att du har erfarenhet från och goda kunskaper i Officepaketet och Excel. Erfarenhet från arbete i CMS, IFS och andra affärssystem är meriterande för tjänsten. Som person är du positiv, serviceinriktad och en problemlösare då du trivs att arbeta i ett högt tempo under tighta deadlines. Vidare besitter du en god kommunikativ förmåga då du har lätt att knyta an nya kontakter och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Vi söker dig som trivs i en flexibel och föränderlig miljö där du tycker om ordning och reda, är detaljorienterad och har ett affärssinne.


Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.