Lagermedarbetare till Rusta centrallager

Norrköping
Ansök senast 2021-01-31


Vi behöver nya lagermedarbetare!

Rustas centrallager i Norrköping är en modern arbetsplats med ergonomi och arbetsglädje i fokus. Idag jobbar cirka 350 medarbetare här. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och söker därför ett antal nya engagerade medarbetare till avdelningen för utleverans på kvällstid! Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning på 6 månader tillämpas. Arbetstiderna för tjänsten är vardagar kl. 14.30-23.30.

Din Roll

När du jobbar som lagermedarbetare på utleverans kommer du bland annat jobba med: 

 • Orderplock med hjälp av Voice Pick, inlastning, utlastning, lagervård och kvalitetsuppgifter
 • Söka information och kunskap som stärker och utvecklar dig i din yrkes- och arbetsroll.

På utleverans ansvarar vi för att rätt gods lastas i rätt tid ut till våra varuhus och att Rustas krav på kvalitet efterlevs. 

För oss är det av yttersta vikt att Rusta DC Norrköping är en säker arbetsplats. Som en del av det arbetet genomför vi slumpmässiga alkohol- och drogtester på arbetsplatsen.

Din profil

Vi söker dig som har:

 • Truckkort A1-4
 • Tidigare erfarenhet av lagerarbete med inriktning mot orderplock, det är meriterande om du har erfarenhet av orderplock med voicepick.
 • B-körkort för att kunna ta dig till oss kvällstid när kollektivtrafiken inte trafikerar vår arbetsplats.
 • Goda kunskaper i svenska i tal och läsförståelse
 • Är en glad person som gillar att ta ansvar

Olikheter skapar möjligheter och mångfald är en tillgång för oss, det är en förutsättning för vår fortsatta utveckling. I och med det ser vi gärna kvinnliga sökanden i denna rekrytering för att öka mångfalden på vår arbetsplats.

För att trivas hos oss ser vi att du klarar av snabb kommunikation och tycker om att utmana dig själv. Du tycker om att samarbeta och bidra till en god stämning bland kollegor. Du är noggrann, en problemlösare och trivs med att jobba i ett högt tempo. Vidare kan arbetet på lagret vara tungt och innebära en del repetitiva arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är bra på att hålla deadlines och att du själv tar ansvar för att leverera enligt våra dagliga mål.

Våra värderingar 

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Vad roligt, passa på att söka redan idag genom att bifoga CV och personligt brev! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i den här rekryteringen.

I den här tjänsten använder vi ett personlighetstest som en del av urvalet. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet och ser till att alla sökande bedöms på rätt sätt. Testet tar ca. 15 minuter att fylla i. När du har skickat in din ansökan får du en testlänk via mail.

Tjänsterna är tillsvidare med lön och OB-tillägg enligt kollektivavtal. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michelle Djurberg eller Mahan Vosoughi via mail Michelle.Djurberg@rusta.com eller Mahan.Vosoughi@rusta.com

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2021, vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Mahan Vosoughi

Mahan.Vosoughi@rusta.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %