Gruppchef till Rusta i Norrköping!

Norrköping
Ansök senast 2021-01-31

Är du en samarbetsvillig, målinriktad och innovativ person med goda kunskaper av att leda andra? Motiveras du av att befinna dig i en dynamisk och föränderlig arbetsmiljö? Då kan rollen som Gruppchef på Rusta vara rätt för dig!


Om rollen

Rusta befinner sig i en stark tillväxtfas och fortsätter att förstärka organisationen med ny kompetens. Vi söker därför en gruppchef till vårt kvällsskift på vårt centrallager i Norrköping. Som gruppchef är du med och stärker upp arbetsledningen och driver utvecklingen av vår arbetsplats och organisation framåt.

Som Gruppchef kommer du ansvara för att leda, engagera och coacha dina medarbetare samt skapa förutsättningar för dem att nå goda resultat. Ditt huvudsakliga fokusområde är driftsrelaterad planering, arbetsledning och personalansvar för cirka 20–25 personer. Detta innebär även bland annat bemanningsplanering, arbetsmiljö- och säkerhetsansvar, kompetensutveckling och medarbetar- och lönesamtal.

Du ingår i ett team med andra gruppchefer som tillsammans ansvarar för in- respektive utleveranser. Din insats kommer att påverka alla roller på lagret därför är det viktigt att du kontinuerligt arbetar med förbättringar för att skapa en arbetsmiljö och arbetskultur som går i linje med våra värderingar. Som gruppchef till vårt kvällsskift kommer du att arbeta vardagar mellan kl. 14:30 – 23:30.


För att lyckas i rollen

Vi lägger stor vikt vid din personliga mognad i en arbetsgivarroll och din förmåga att se helheter, samarbeta och föregå med gott exempel. Du är en flexibel, lyhörd och strukturerad person som trivs med att leda och ta beslut i högt tempo samt har lätt att skapa goda relationer. Genom din prestigelöshet, ditt engagemang och coachande ledarskap får du människor att växa och utvecklas.


Vidare ser vi att du har:

 • Erfarenhet av att ha personalansvar
 • Erfarenhet av arbetsledning, hålla medarbetar- och lönesamtal och arbetsmiljöuppgifter.
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
 • Goda kunskaper i MS Office


Vi ser det som meriterande om du har:

 •  Erfarenhet av att arbeta med både strategiska och operativa frågor inom lager, produktion eller logistik i en liknande roll.
 •  Erfarenhet av WMS-system.


Ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. I och med GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl. Välkommen med din ansökan!


Om Rusta

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 140 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och i Finland under namnet ”Hong Kong”. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.


Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Kontaktperson

Kristin Högdahl

Kristin.hogdahl@novare.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %