Produktkommunikatör

Upplands Väsby
Ansök senast 2019-06-23

Vill du arbeta med produkttexter i digitala och analoga kanaler på ett av Sveriges ledande företag inom hem- och fritidsprodukter? Då kanske du är vår nya Produktkommunikatör! Som Produktkommunikatör skapar du kommersiellt starka produkttexter till Rustas olika kommunikationskanaler.


Din roll som Produktkommunikatör

Som Produktkommunikatör ansvarar du för att språkligt korrekta produkttexter finns tillgängliga i Rustas PIM – system för användning i Rustas samtliga kommunikativa kanaler. Rollen som produktkommunikatör innefattar många interna och externa kontaktytor. Du har ett tätt samarbete med funktioner från Affär och sortiment. Du sköter kontakten med översättningsbyråer i syfte att säkerställa att korrekta översättningar finns tillgängliga för Rustas produkter tillsammans med kringliggande information och dokumentation. I tjänsten ingår även att tillhandahålla och kvalitetssäkra text-, pris- och produktkommunikation i olika kanaler.

Ansvar som produktkommunikatör:

 • Säkra att kommersiellt gångbara och SEO-anpassade produktnamn och texter tas fram.
 • Hantering av ändringar/uppdateringar i Rustas PIM- system.
 • Korrektur av text-, pris- och produktinformation i olika kommunikativa enheter


Placering för rollen är på vårt huvudkontor i Infra City och du rapporterar till Reklamchef.


Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av produkt- och marknadskommunikation, gärna inom retail. Du kan skriva SEO-anpassade texter och har utmärkta skriftliga kunskaper i såväl svenska som engelska. För att lyckas i rollen har du förmåga att hantera många kontaktytor, både internt och externt.

Som person är du ansvarstagande och strukturerad med ett tekniskt intresse och erfarenhet av att arbeta i PIM-system. Du trivs i en koordinerande och administrativ roll med många kontaktytor. Du har respekt för deadlines samt modet att strukturera och driva dina frågor. Du är stresstålig och flexibel samtidigt som du utför dina arbetsuppgifter med största noggrannhet.


Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vår vision och affärsidé samt som vägledning i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med värderingarna.


Din ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag dock senast den 9 juni 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 0768 - 24 60 04


Välkommen med din ansökan!


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.

Kontaktperson

Josefin Träpja

josefin.trapja@weselect.com

076 824 60 04

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Produktkommunikatör
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %