Varuhuschef till kommande nyöppning i Falköping

Falköping
Ansök senast 2019-11-17

Det är i varuhusen slaget om kunderna står. Som varuhuschef är din viktigaste uppgift att varje dag presentera ett välskött och tilltalande varuhus med positiv och hjälpsam personal. Är du redo att ta dig an nya utmaningar och komma till ett nytt varuhus? I vår öppnar vi i Falköping och söker nu dig som vill vara med på resan att starta upp ett helt nytt varuhus från grunden, med allt ifrån rekrytering av personal till att säkerställa att varuhuset följer Rustas koncept.

Din roll som Varuhuschef

Rollen innebär att ansvara för den dagliga driften, att inspirera dina medarbetare till att ta eget ansvar och att alltid tänka försäljning. Din vilja att ständigt utveckla försäljningen ska genomsyra verksamheten. God lönsamhet är en förutsättning och kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus är självklara hörnpelare i varuhusdriften.

Ansvar som varuhuschef:

 • att uppnå försäljnings- och resultatmål i varuhuset - du ansvarar för effektivisering av kostnader och nyckeltal, optimering av omsättning och lönsamhet samt budgetering
 • personalansvar för samtliga anställda i varuhuset, från rekrytering och introduktion till utveckling samt avslut
 • att säkerställa och genomföra koncept samt förankra och genomdriva centralt fattade beslut

Din Profil

 • flera års erfarenhet från ledande befattning inom handel, inklusive personal- och budgetansvar
 • kunskaper i arbetsrätt och arbetsmiljöarbete
 • erfarenhet av försäljningsverksamhet, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer

För att lyckas i rollen som varuhuschef trivs du i en miljö med högt tempo och är trygg i ditt beslutsfattande. Du är kommunikativ och närvarande i ditt ledarskap samt har förmågan att engagera och utveckla dina medarbetare. Raka puckar, högt i tak och ett glatt humör ska vara självklart för dig liksom att du har höga ambitioner och en vilja att arbeta hårt. Inspireras du av att jobba i en föränderlig miljö där flexibilitet är en nyckel kommer du att trivas hos oss!

Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 17 november 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Maria Sjöman, tel. 0727 47 42 42.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Maria Sjöman

maria.sjoman@weselect.com

0727 - 47 42 42

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Varuhuschef till kommande nyöppning i Falköping
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %