Performance Marketing Specialist SEM/SEO

Upplands Väsby
Ansök senast 2019-11-15

Brinner du för digital marknadsföring och tycker du att retail är en spännande bransch? Vi söker nu en Performance Marketing Specialist till vårt Experience and Insights team som vill vara med och utveckla vår digitala marknadsföring!

Din roll

Som Performance Marketing Specialist ansvarar du för att generera relevant köpt och organisk trafik till vår hemsida, se till att våra målgrupper växer och att pådriva beslut – på alla våra marknader. Du skapar insiktsdrivet innehåll och stöttar våra andra funktioner på vår marknadsavdelning med att publicera innehåll genom Episerver. Som nyckelperson inom performance marketing har du stor förståelse för både teknisk SEO och on page. Du ansvarar för vår SEO-strategi och driver tillsammans med ditt team och externa byråer projekt som ökar vår synlighet och auktoritet på sökmotorer, på alla marknader.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Skapa, utföra och analysera marknadskampanjer på alla våra digitala kanaler med fokus på SEM/SEO med tillhörande budgetansvar.
 • Ansvara för kravställning mot byrå för A/B-tester, annonscopy, test och uppföljning av annonser, budhantering och budgethantering.
 • Utifrån Rustas strategi och insikter skapa content till våra hemsidor.
 • Rapportera och optimera annonsering utifrån uppsatta KPI:er och OKR:s

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du är placerad på Rustas huvudkontor i Upplands Väsby och rapporterar till Head of CI/CX.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet från att leda stora lyckade sökkampanjer inom detaljhandel eller FMCG. Du är erfaren inom digital marknadsföring med fokus på ROI. Vidare har du djup förståelse för ditt eget specialistområde och hela digitala köpresan. Du har några års erfarenhet från Performance Marketing, gärna från en marknadsbyrå eller detaljhandeln på internationell nivå. För att lyckas i rollen har du stor förståelse för SEM, SEO och CRO. Du har en analytisk förmåga och är expert på Google Adwords samt Google Analytics. Det är meriterande om du har en relevant utbildning inom marknadsföring.

För att trivas i rollen är du prestigelös och gillar att arbeta i en föränderlig miljö då vi är ett expansivt bolag som hjälps åt där det behövs. Du är drivande och har förmåga att agera självständigt och du förväntas ta ägandeskap i ditt dagliga arbete. Vidare är du kreativ med intresse för att skapa och publicera content.

Våra värderingar

Rusta står för värderingarna enkelhet, mod, engagemang och tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då urval sker löpande, dock senast den 15 november, 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja på tel. 0768 – 24 60 04.

Välkommen med din ansökan!

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 140 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och i Finland under namnet ”Hong Kong”. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.

Kontaktperson

Josefin Träpja

josefin.trapja@weselect.com

076 824 60 04

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Performance Marketing Specialist SEM/SEO
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %