Lagermedarbetare

Norrköping
Ansök senast 2019-11-22


Rusta AB


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.


Nu söker vi service förare till Rusta!

Rustas centrallager i Norrköping är en modern arbetsplats med ergonomi och arbetsglädje i fokus. Idag jobbar drygt 300 medarbetare här.

Din Roll

Just nu är vi i behov av serviceförare där arbetsuppgifterna inkluderar infackning, omflytt och helpallsplock med skjutstativtruck. Dock blir man alltid anställd som lagermedarbetare när man jobbar hos oss vilket innebär att även följande arbetsuppgifter kan förekomma:

 • Orderplock med hjälp av Voice Pick, inlastning, utlastning, lagervård och kvalitetsuppgifter
 • Godsmottagning - kontroll och inräkning av inkommande gods, lossning av bilar
 • Miljögruppen - lastning och lossning av bilar, hantering av städmaskin, sortering av pall, tömning av miljöcontainer
 • Logistikhantering inklusive inventeringar enligt Rustas rutiner

För oss är det av yttersta vikt att Rusta DC Norrköping är en säker arbetsplats. Som en del av det arbetet genomför vi slumpmässiga alkohol - drogtester på arbetsplatsen.


Din profil: 

Vi söker dig som:

 • har gymnasiekompetens eller motsvarande erfarenhet
 • har erfarenhet av att köra skjutstativtruck, truckbehörighet B3

Olikheter skapar möjligheter och mångfald är en tillgång för oss. Det är en förutsättning för vår fortsatta utveckling. I och med det ser vi gärna kvinnliga sökanden i denna rekrytering.

För att trivas hos oss ser vi att du klarar av snabb kommunikation och tycker om att utmana dig själv. Du tycker om att samarbeta och bidra till en god stämning bland kollegor. Vidare kan arbetet på lagret vara tungt och innebära en del repetitiva arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är bra på att hålla deadlines och att du själv tar ansvar för att leverera enligt våra dagliga mål.

Våra värderingar  

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som ledstjärna i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med våra värderingar. 


Arbetstid: Dagtid 07–16

Anställningsform: Heltid, tillsvidare. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansökan: Registrera ditt CV och personliga brev genom att klicka nedan på ''Ansök Här''


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Lagermedarbetare
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %